Big news! // The2ndEdit's influencers

Udsalgs scoops!

sale

Mørkeblå flæseskjorte – 179 DKK // Lyserød feminin skjorte – 149 DKK // Blå stribet skjorte – 150 DKK // Hvid Rodebjer kjole – 1491 DKK // Blå langærmet bluse – 489 DKK // New Balance sneakers – 1125 DKK // Brun Filippa K frakke – 2275 DKK

Halløj fra sygesengen! Jeg ligger ligenu med den ondeste feber, men jeg har gudskelov haft et indlæg klart som kunne komme til udgivelse.

Jeg har nemlig fundet de fineste udsalgsvarer, som jeg tænkte jeg ville dele med jer! Især de brune New Balance er jeg millimeter fra at klikke hjem. også den brune frakke fra Filippa K er næsten for god til at lade stå uberørt hen, ikke?

Hvad synes I om de items jeg har fundet?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Big news! // The2ndEdit's influencers