Nyt år, ny garderobe - ryd op i garderoben!

Wanna wear // An everyday look

outfit

1) Filippa K jeans // 2) Cornelia Webb earrings // 3) Filippa K Cami top // 4) By Malene Birger jacket // 5) Gardenia shoes // 6) Loewe bag

Idag bliver en meget travl dag. Den travleste af alle dagene i modeugen, derfor har jeg forberedt en lille collage herinde. Jeg glæder mig lidt til modeugen er ovre. Jeg synes også det er sjovt, men jeg synes også der hænger et stort pres på mig, for at skulle leverer og tilfredsstille dem omkring mig. De sidste par dage har været sjove, men jeg glæder mig til at endnu engang kan få plads til at gå lidt ind i mig selv og fordybe mig i blogging og redigering af instagrambilleder. 😉

Wish me luck på modeugens 2. dag! 😉
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år, ny garderobe - ryd op i garderoben!