Cheap vs. Expensive // Balenciaga Knife mules

Work wear & New Toteme item

img_0713img_0721 img_0723

Shirt: Toteme (buy here) // Trousers: ZARA // Shoes: ZARA // Bag: Repetto Paris

Jeg kan ikke komme udenom at jeg nok er blevet Danmarks største Toteme fan og procentdelen af tøj fra Toteme i min garderobe er næsten ekstremt. Samtidig er jeg så glad for at have fundet et brand som jeg er så vild med – for fra nu af, vil jeg altid være fri for dumme tøjkriser.

På overstående billede har jeg et lidt workwear-ish outfit på, med min nye sko-investering, nemlig disse prikkede slingbacks. De er lidt cool og selvom jeg nok ikke kommer til at gå med dem på daglig basic, så er de superfede at have!

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap vs. Expensive // Balenciaga Knife mules