Chanel, Hanel, Anel

Køb mine efterspurgte støvler

img_5143

Jeg har på det seneste fået enormt mange henvendelser og efterspørgelser på mine støvler, og det kan jeg godt forstå, for de er simpelthen så fine og så er de ovenikøbet ekstremt behagelige at gå med!

Jeg har netop fundet dem på Boozt, hvor de altså kan købes og der er stadig en masse størrelser tilbage, så jeg ville lige dele linket med jer. Skoene er alle pengene værd og selvom jeg har gået gaderne tynde med dem (for det kan man faktisk, selvom de er højhælede) så er de stadig i rigtig lækker stand.

Køb støvlerne på linket her

Hvad synes I om støvlerne?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel, Hanel, Anel