8 ting som (underligt nok) aldrig undrede mig ved Hannah Montana

Post Fashion Week blues

img_1441 img_1439

Jumpsuit: Sparkz (buy here) // Shoes: ZARA // Blazer: Toteme // Bag: Jerome Dreyfuss

Modeugen er slut og jeg er blevet ramt af en ubehagelig angst. Jeg troede ellers at modeugen ville styrke mig enormt meget psykisk, men ærligtalt, så føler jeg at mine nerver er så enormt flossede.
Det hele niveau af aktivitet har ikke været godt for mig og min psyke og ligenu prøver jeg at finde ud af om jeg bør gå ud og se angsten i øjnene og gøre alle de ting jeg ligenu synes er så enormt uoverkommelige og voldsomme, eller om jeg skal give mig selv fred og ro. Sommetider kunne man godt bruge en klog mand til at sige hvad man skulle gøre i de hårde situationer, hvor man føler sig så svag og sårbar.

Kender I det, med at føle sig sårbar og angst efter en hård periode?
xx Alberte

3 kommentarer

 • Anonym

  Hej Alberte.
  Må jeg spørge, hvordan du oplever angst symptomerne? Hvordan kan du genkende, at det er angsten, der er på spil?

  Spørger netop, fordi jeg selv for nyligt er blevet diagnosticeret med angst efter mange års uforståelighed over for mine symptomer. Jeg har svært ved at genkende angsten, og skille den fra min personlighed? Hvis det giver mening.

  Med venlig hilsen en, der følger med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Altså min angst kommer til udtryk igennem hjertebanken, kvalme og ubehag i kroppen. Disse følelser er ikke normale at gå rundt med, så det burde ikke være en del af en rasks personlighed. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Tak for svar!
   Jeg tænkte godt nok mere på psykiske symptomer end fysiske?
   Men det kan selvfølgeligt være meget forskelligt, hvordan det hele opleves.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting som (underligt nok) aldrig undrede mig ved Hannah Montana