This week... #week6

Søndags nerver

tumblr_ol8cjskvmy1rd27fwo1_1280

Jeg følte egentlig jeg var lidt ved at få styr på mig selv, mit sind og min kvalme i sidste uge, men imorges vågnede jeg med kvalme og maveproblemer igen. Jeg har lært at min IBS bliver fremprovokeret af nerver og stress og selvom den også kan blive fremprovokeret ud af det blå, så er den også bare meget connected med nervesystemet.

Derfor va det egentlig ikke så mærkeligt at jeg vågnede med de problemer igen idag. Jeg har nemlig en uge foran mig, som jeg er lidt nervøs for.

Det er egentlig udelukkende gode ting jeg skal, men det er også altsammen noget der handler om at være social og lige i øjeblikket er det virkelig ikke nemt for mig.

Jeg har så svært ved at elske mig selv, og lige i øjeblikket er min selvtillid virkelig, virkelig skidt og det får mig til at tænke at andre nok heller ikke kan elske mig – eller lide mig – og det gør sociale sammenhænge så svære. De sociale sammenhænge giver mig præstationsangst fordi jeg skal kæmpe så hårdt for at virke likeable og leve op til andres forventninger.

Jeg vil virkelig, virkelig gerne snart finde tilbage til mig selv og komme ind i en god periode igen, hvor jeg ikke går og bekymre mig så meget om, om andre kan lide mig.

Det tager så hårdt på mine kræfter og jeg er så træt og har hele tiden lyst til at sove, fordi jeg bliver så udmattet af at bekymre mig.

Men selvom jeg mest af alt har lyst til at ligge under dynen konstant, så er det netop nu at jeg skal ud og socialiserer på livet løs, for den eneste måde jeg kan finde ud af at mine sorte tanker er indbildning, er ved at gå ud i verden og bevise overfor mig selv at jeg kan.

Jeg ville egentlig helst bare dele de gode ting herinde på bloggen og jeg oplever at jo ældre jeg bliver, jo mindre har jeg lyst til at dele de her tanker med alle, men det er også en vigtig del af mig, og desuden også noget som rigtig mange andre kæmper med, og derfor synes jeg det er enormt vigtigt at nogle italesætter.

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week... #week6