This week... #week8

The full Toteme look

toteme-look

Toteme Trousers // Toteme coat // Toteme shirt // Zara shoes

På sådan en kølig mandag formiddag drømmer jeg om at være iført dette lækre sæt og trenchcoat fra Toteme.

Denne uge vil udentvivl blive en rigtig indendørs-uge, for åbenbart får vi nogle af de køligste temperaturer siden 96. Selvom jeg virkelig elsker at gå ture i det kolde vintervejr og mærke kulden bide mig i kinderne, så tror jeg at denne uges minusgrader bliver lidt mere end hvad jeg kan holde til! Så der bliver formegentligt ikke taget nogle outfitbilleder i denne uge. 😉

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week... #week8