Jeg sælger ud på 2ndEdit!

An upcoming brand you can’t avoid!

snapseed-1 snapseed-4 snapseed-3 snapseed-2

Torsdag var en rigtig god dag! Jeg startede dagen ud klokken halv ti om morgenen, hvor jeg deltog i et event Ilse Jacobsen hostede, for sine nye lækre gummistøvler. Efter eventet tog jeg ind til byen med Cathrine Urhammer, hvor vi fik skudt nogle billeder til hinandens blogs og insta, og også fik drukket en god kaffe.

Torsdag var jeg iført overstånde look. Både strik og jeans er fra det nye danske brand Blanche. Blanche er SÅ meget min stil og jeg er komplet-og-smask-forelsket i alt derfra! Strikken havde jeg faktisk kigget på i enormt lang tid, så den er jeg så glad for at jeg har fået fingrene i! <3
Skoene pepper det meget baggy look lidt op.

Blanche forhandles iøvrigt hos bla. Illum, STØY, Buhl og Kyoto!

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sælger ud på 2ndEdit!