7 Items jeg ikke kan leve uden!

Dagens bedste tip til de modeglade!!

69174291-bc6c-4b99-b27c-9bedcc15be531e79adea-ab48-4f8b-aca4-3c36cefa388b

De sidste fem år har jeg brugt Storcenteret Magasin’s kælderafdeling til at købe magasiner. Der har jeg gået amok i Japanske Vogue, franske Vogue – you name it. Men så besluttede Magasin pludseligt at skulle moderniserer og jeg mistede min elskede magasin-pusher.

Jeg gik i et stykke tid og følte mig helt tom over ikke at vide hvor jeg skulle finde Porter og Styleby, men så fandt jeg Sankt Annæ Kiosk på Store Kongens Gade og jeg har ikke været så inspireret længe. De får super hurtigt de nye magasiner ind og de har alt. Vitterligt alt. Også magasiner jeg slet ikke vidste eksisterede.

Så hvis du er Københavner, eller er på besøg i København, så skal du forbi den kiosk. Der er inspiration til en hel måned!

Rigtig skøn Lørdag til Jer! <3

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 Items jeg ikke kan leve uden!