Green day

Disse items vil jeg købe fra Céline AW18

01-celine-fall-2018 21-celine-fall-2018 07-celine-fall-2018

Under modeugen præsenterede Céline deres AW18 kollektion og jeg har selvfølgelig allerede natlige drømme om at slentre rundt i den store brune frakke – den ville jeg godt nok gerne have fat i! Også det røde suit er et musthave og selvom jeg nok ender med at købe et billigere alternativ til dennne, så er det godt nok også et drømmekøb! Sidst, men ikke mindst skal jeg da have den flotte strik – og den er muligvis også næsten til at betale, hvis man spare op.

Jeg går og overvejer, om jeg skal lave en Céline opsparingskonto, så jeg kan få råd til noget af Phoebe Philo til efteråret – inden Hedi Slimane kommer og fucker det hele op. 😛

Hvad synes I om disse styles fra Céline?
xx Alberte

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green day