Timberland booties <3

Idag vil jeg iføre mig…

wanna-wear

Khaite top / Khaite trousers / Céline sunglasses / Max Mara coat / Sophie Hulme bag / Jacquemus shoes

Det er tirsdag og idag står den for mit vedkommende på møder og garanteret lidt for meget kaffe. Jeg regner med at tage forbi kiosken senere idag for at få købt mig Styleby og så håber jeg lidt at jeg kan få en hyggelig aften med te og lidt magasin-læsning. Det er virkelig den måde jeg slapper allerbedst af på.

Idag drømmer jeg om at iføre mig overstående outfit. Jeg er blevet lidt træt af at kigge på mine frakker, da jeg konstant kigger på dem pt. – så jeg drømmer lidt om at klikke den overstående Max Mara frakke hjem.

Hvad synes I om looket på overstående billeder?
xx Alberte

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Timberland booties <3