Instagram afvænning // Dag 2 opsummering

Instagram afvænning // Dag 3 (sidste dag)

cat-computer-gif

Idag på præcis denne tid, har jeg været fri fra Instagram i tre døgn.
Det betyder at min Instagram afvænning er slut og jeg lige om lidt vil downloade appen igen.

Jeg kan ligeså godt sige det som det er – den her Instagram afvænning har bestemt ikke været nem. Jeg hungrer ligenu som et sultent dyr efter at komme ind på appen og få inspiration og se hvad der er sket. Jeg troede faktisk afvænningen ville blive nemmere, men den er kun blevet sværere dag for dag. Dog er jeg stoppet med at gå ind på ‘Rejseplanen’ som er placeret der hvor Instagram appen stod før.

Alt i alt, tror jeg faktisk at sådan en Instagram afvænning skal vare mere end tre dage hvis det skal virke. Man skal simpelthen næsten glemme at sociale medier findes.

Jeg føler mig totalt isoleret fra det normale liv og jeg synes det er utrygt og ubehageligt at jeg ikke har nogle føling med hvad mine venner og bekendte går og foretager sig.

Jeg tror dog at denne lille tre dages afvænning har fået mig til at forstå hvad der er sjovt ved Instagram. Det sjoveste er ikke nødvendigvis de mange likes man håber på at få, men den følelse af at være “med” og at tilhøre en klub. Giver det mening? <3

Nu vil jeg gå ind på appen og hygge mig!

xx Alberte

1 kommentar

  • Jeg er også godt nok blevet afhængig af min telefon – prøver at læse flere bøger, som før i tiden i håb om, at det hjælper lidt (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram afvænning // Dag 2 opsummering