Disse items vil jeg købe fra Céline AW18

I’ve tried something new

img_7248

Jeg elsker Toteme og jeg elsker Elin Kling. Elin Kling er virkelig skarp til design og hvergang jeg ser et stykke tøj, tænker jeg:” Kunne dette tøj være fra Toteme?” og hvis det kan, så køber jeg det. Det er virkelig mit favorit brand. Jeg har længe været ret hooked på deres sorte hårbånd, som virkelig giver et cool og stringent look, men jeg har bare ikke været villig til at betale 300 kroner for det. 300 kroner er sku lidt for mange penge for et sort elastikbånd. Derfor var jeg forbi Glitter, hvor jeg fandt dette hårbånd til næsten ingen penge og det ligner på en prik hårbåndet fra Toteme.

Hvad synes I om looket? Jeg er faktisk ret pjattet med det!
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse items vil jeg købe fra Céline AW18