En caffe latte jeg kan lide!

Jeg sælger ud på 2ndEdit!

albertes-wardrobe

Jeg er typen som altid er helt hooked på at sælge ud af mit tøj – den første dag – og når der så er gået en uge, så går jeg død i det. Jeg dur bare ikke til det med at sidde og skrive frem og tilbage med en potentiel køber. Derfor er jeg så glad for at 2ndEdit hjælper mig med det, så jeg bare kan afleverer tøjet til dem, og så går pengene ind når det bliver solgt!!

Jeg fik dem faktisk til at lave en lille collage herinde, så I kan se noget af det jeg sælger! <3 Ret fin, ikke?
Jeg vil i hvert fald lige linke til de fine items, så I måske kan være de heldige købere. 😉

xx Alberte

Lovechild1979 langærmet // Forte Forte kimono // Zadig&Voltaire kappe // Missoni turban

I kan finde meget mere på min side derinde, lige her… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En caffe latte jeg kan lide!