Nederdelen, jeg aldrig troede jeg skulle iføre mig

New dreamy earrings

snapseed

I sidste uge modtog jeg jordens fineste øreringe fra mit favorit smykkebrand Carré. Siden jeg fik pakken, har jeg simpelthen ikke gået med andre smykker og jeg begynder at få en lille bitte smule dårlig samvittighed overfor de andre smykker i min samling. Men altså … Se lige på dem?!
Øreringene kan købes her

Idag skal jeg til et par møder og så står den på cafébesøg, inden jeg i aften går på tidlig påskeferie! Juhuu! Jeg kan ikke vente!

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nederdelen, jeg aldrig troede jeg skulle iføre mig