2 outfits, 1 pair of shoes

Uldne sweatre og selvbruner-eksperimentet

snapseed-7 snapseed-6

Trousers: Graumann (buy here) // Shoes: ZARA // Blazer: Blanche // Bag: ATP Atelier (buy here)

Jeg er atter engang vågnet op i sommerhuset og den der afslapning har virkelig fået sit tag i mig. Jeg glæder mig dog også til at komme tilbage til dagens gøremål. Jeg fungerer nu bedst når jeg holder mig igang! <3

Jeg har de sidste par dage været helt orange i hovedet, da jeg eksperimenterede lidt med mængden af selvbruner. Det er noget af det positive ved sommerhusferie. Man kan begrave sig i sin store uldne sweater og lege lidt med selvbrunere og nye måder at sætte sit hår op på. 😉

Hvad bruger I jeres påskeferie på?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 outfits, 1 pair of shoes