This week... #week11

Wanna wear // The perfect spring look

wanna-wear

Aeron pants / Rodebjer top / ATP Atelier shoes / Loewe clutch / Marni earrings

Vejret igår var simpelthen så dejligt og så tiltrængt, og derfor er jeg i totalt forårshumør nu! Det er som om at overskuddet virkelig får et boost når solen skinner. Derfor bærer dagens ‘wanna wear’ også præg af mit forårshumør og jeg har lavet et look med skønne milde farver, som jeg altså gerne ville have på, en dag som idag.

Her til morgen har jeg været til et møde og nu skal jeg slappe af, indtil jeg måske skal mødes med en veninde. Jeg glæder mig rigtig meget til påskeferien. Jeg er så heldig at min påskeferie allerede begynder på Torsdag, så der er ikke længe til! <3

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week... #week11