Best of London Fashion Week Street Style

Glad, glad, glad

cb5e863c-bd26-4d6b-a95a-43836736f58a

Jeg er netop kommet hjem fra Norge, hvor jeg har stået på ski de sidste 5 dage. Det var faktisk først planlagt at vi skulle hjem i dag, men trætheden overmandede både min far og jeg, så vi besluttede at vende næsen hjem. ‘Hjem’ er i øjeblikket lidt bedre, end det plejer. Jeg har nemlig mødt en rigtig sød mand, som jeg er begyndt at date. Jeg vil ikke skrive så meget om ham, da det er så nyt, men jeg er bare rigtig glad for ham, og generelt bare rigtig GLAD. Inden skiferien brugte jeg rigtig meget tid med ham, og derfor har jeg nok forsømt bloggen lidt. Jeg fik en besked fra en læser, som spurgte om jeg var syg, siden at der ikke var kommet indlæg flere dage i streg, og det er jeg altså ikke. Jeg er bare igang med at lære et meget spændende, og dejligt menneske at kende. 

Men jeg skal nok steppe mit game lidt op. Årets bedste og allermest inspirerende sæson er nemlig lige rundt om hjørnet: Sommer! Jeg har naturligvis en masse indlæg i støbeskeen. Bla. noget med nogle badedragter. 😉 

xx Alberte

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best of London Fashion Week Street Style