Softest hands in town

Home wishes

home-wishes

Ellos chair // Ellos floor lamp // Jewelry box // Tray stand

Idag er første arbejdsdag efter en god lang påske, og jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage til en hverdag! jeg er sku ikke så god til ferier – jeg er så glad for at være ude og igang hele tiden!

Jeg går i øjeblikket og drømmer om at give min fine rækkehus-lejlighed en ordentlig makeover og derfor researcher jeg på billige og dyre boligsider, for at finde ud af hvilken stil jeg gerne vil have.
Ovenover har jeg fundet fire fine ting, som jeg virkelig drømmer om!

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Softest hands in town