Sicily // In my imaginary suitcase

Afternoon sun

snapseed-15 snapseed-14

Shirt: Filippa K / Trousers: Bitte Kai Rand / Shoes: Gardenia Copenhagen (buy here) / Bag: Unknown / Sunglasses: Ace & Tate (buy here)

Tirsdagen stod for mit vedkommende på jordens hyggeligste sommeraften sammen med min gode veninde Sofie. Vi besuttede os for at mødes til en hyggelig omgang hvidvin i solen. Jeg kan virkelig ikke få armene ned over at vi har fået sommer. Sommeren giver mig så utroligt meget lyst til at være ude og være social, og jeg elsker at den har den effekt på mig. Jeg har netop fået de smukkeste solbriller fra Ace & Tate som jeg agter at være iført hele resten af sommeren – og garanteret også lidt af efteråret med!

xx Alberte

2 kommentarer

 • Nynne

  Kan du fortælle mig hvordan din Birgitte Herskind Luna-bluse er i størrelsen? Overvejer kraftigt at bestille den, da den er så fin til dig, men er i tvivl om størrelsen. Hvis ikke det er til alt for meget besvær, kan du så måle længden fra skulder og ned? Og evt. bredden over brystet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej søde Nynne,
   Beklager super meget at jeg ikke har fået vendt tilbage på denne her! 🙂 Den er meget normal i størrelsen faktisk. Jeg har kun oplevet at iføre mig tøj fra Birgitte Herskind, som jeg kunne passe. 🙂
   Rigtig skøn dag. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sicily // In my imaginary suitcase