Få styr på dating-nerverne!

Bye bye, Phoebe

00032-celine-vogue-pre-fall-2018-pr-juergen-teller 00020-celine-vogue-pre-fall-2018-pr-juergen-teller 00019-celine-vogue-pre-fall-2018-pr-juergen-teller 00011-celine-vogue-pre-fall-2018-pr-juergen-teller 00007-celine-vogue-pre-fall-2018-pr-juergen-teller

Tidspunktet er kommet, hvor vi har fået set de sidste kreationer, med indflydelse fra Phoebe Philo. Vi blev tidligere på året præsenteret for Céline’s Autumn/Winter 18 kollektion, som Phoebe har været hjernen bag, og nu kan man også kaste et blik på Pre-Fall 18 kollektionen, som er designet af teamet bag Céline, men som Phoebe Philo har hjulpet med.

Se hele Pre-Fall kollektionen her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få styr på dating-nerverne!