Fredagsbar

Et impulskøb af de store slags

snapseed-7 snapseed snapseed-1

Det var bare meningen at jeg skulle mødes med en veninde, til en lille sludder i søndags, men jeg endte med at blive 500 kroner fattigere. Det er vel egentlig meget normalt at man ender med at ruinerer sig selv i sine veninders selskab, men det er ikke hver gang at man ender med at slæbe et lille bord med sig i bussen, fordi man forelskede sig pladask, da man besøgte en lille butik på Nørrebro. Det skete for mig og nu er jeg et meget smukt sengebord rigere.

På mandag bliver min sofa leveret, og så er jeg relativt tæt på at have indrettet min lille, fine etage i rækkehuset.

xx Alberte

2 kommentarer

 • Frederikke E

  Hej søde Alberte 😊
  Vil lige høre, om du regner med at lave en roomtour, når din lille lejlighed er færdig? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Frederikke,
   Det kommer jeg helt sikkert til! <3 Det hele skal bare lige være færdigt først! 😀
   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsbar