Snakes on my mind

Sicily: In my imaginary suitcase

gul

1) Dyrberg Kern earrings // 2) Rodebjer blouse // 3) Marimekko clutch-bag // 4) Filippa K skirt // 5) ATP Atelier sandals

Jeg tænker at det er på tide med en fortsættelse på min lille blog-serie ‘In my imaginary suitcase.’ Jeg drømmer nemlig stadig om hvordan min kuffert til Sicilien skal se ud. Lige nu er pengepungen ikke heeeeelt til at købe alt det jeg gerne ville, men så er det godt at man altid kan drømme. 😉

Overstående look med nogle af mine favoritfarver ville være så fint at have på på turene ind til Taormina by. Hvad synes I om looket? Jeg er især helt forelsket i skoene!

Læs også… 
In my imaginary suitcase, 1

xx Alberte

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snakes on my mind