Toteme uniformen

Sko der lyser op i mørket

4cad5249-03b9-47db-a490-89da19fe39ca 3a1489c1-3efe-4b42-b626-e240d53da274

Shoes: Stine Goya (buy here) // Skirt: Arket // Tunika: By Malene Birger

Jeg kan ligeså godt lægge kortene på bordet og ødelægge alle illusioner. Det er desværre ikke mine egne sko, men min mors. Jeg havde dog selv sukket noget så voldsomt efter dem, og det var ved et tilfælde at min mor viste mig dem og sagde at hun gerne ville købe dem til sig selv. Dette gjorde naturligvis at jeg mente at jeg var i min fulde ret til at låne dem til et par hurtige billeder i solen. 😉

Skoene er fra Stine Goya og kan købes lige nu, på deres webshop.
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toteme uniformen