Munthe flowery dress

The sound of summer

snapseed-6 snapseed-5 snapseed-4 snapseed-3

Shirt: Birgitte Herskind (buy here) // Shorts: Toteme // Sandals: Marni // Bag: Gabriela Hearst

Alt forandre sig, når det bliver sommer. Forleden dag da jeg cyklede ind til et møde i byen, lagde jeg mærke til alle de fantastiske lyde, som jeg ellers normalt ikke bemærker. Lyden af bilers brummen i kombination med fugles kvidren, og høje kvindestemmer som diskutere et vigtigt emne på en fortovscafé. En helt enorm lykke ramte mig på den cykeltur, og jeg kan ikke få armene ned over at vi har fået det her vejr! Lad det blive ved resten af sommeren!

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Munthe flowery dress