Det royale bryllup, og mine favorit looks

Toteme uniformen

snapseed-11 snapseed-12

Shirt: Toteme // Shorts: Toteme // Sandals: Marni // Bag: Gabriela Hearst

For et par uger tilbage mødtes jeg med min veninde Sofie, for at skyde lidt billeder i det gode vejr. Vejret i Danmark har jo indtil videre overhovedet ikke skuffet og jeg satser derfor på, at jeg i år vil blive rigtig brun! Det eneste negative ved sommer er at dagene bare suser afsted! Jeg føler virkelig at jeg skal kæmpe for at nå alt det jeg gerne vil, og dagene smelter sammen i én stor masse. På overstående billeder er jeg iført både min skjorte fra Toteme, samt shorts fra Toteme. Jeg venter stadig med spænding på den dag, hvor Toteme vil sponsorerer mig tøj – for jeg er efterhånden fattig pga. dem. 😉

Hygger I jer i det gode vejr?

xx Alberte

4 kommentarer

 • Jeg er helt enig – dagene flyver afsted når det er godt vejr. Elsker dit outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du er simpelthen for mærkelig, at du sletter min kommentar. Ingen må have en anden holdning end dig, eller…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg sletter dine kommentarer, da de er skrevet i en unødig negativ tone, og det gider jeg ikke at have her på domænet. Min blog skal ikke være et sted hvor man hiver hinanden ned, men et sted hvor man løfter hinanden op. Hvis du ikke kan deltage i dette, synes jeg du skal finde en anden blog at læse. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Min kommentar var på ingen måde negativt ladet. Måske du opfatter det sådan, fordi jeg ikke deler din mening 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det royale bryllup, og mine favorit looks