Et impulskøb af de store slags

Wanna wear

wanna-wear

1) Won Hundred jeans / 2) RAEY top / 3) ZARA earrings / 4) ATP Atelier sandals

I takt med at varmen er kommet til Danmark, bliver min ønskeliste mere og mere sommerlig, og lige nu står sandaler, farverige øreringe og sommertoppe meget højt på ‘must buy-listen’. Faktisk er jeg især langt nede på sommertøj, da jeg altid ender med at bruge mine penge på striktrøjer, frakker og jeans i alle afskygninger. Så nu vil jeg forsøge kun at investerer i sommerkjoler og sommertoppe, og måske en enkelt nederdel.

Jeg drømmer lige nu især om den sorte off shoulder top fra RAEY. Jeg synes den er så fin, klassisk og feminin, og den passer sammen med alt i min garderobe. Skulle man mon købe den?

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et impulskøb af de store slags