Onsdag 2.5.18

Wanna wear // Leo shirt

wanna-wear

Gestuz shirt / Noa Noa trousers / Loewe necklace / Balenciaga heels

Lige i øjeblikket har jeg en kæmpe kærlighed til leopardskjorten, og det var ellers noget jeg lidt havde afskrevet for et par år tilbage, efter at jeg havde investeret i et par leopardbukser, som nok var lidt et fejlkøb. Men nu har Gestuz altså lavet overstående leopardskjorte, som jeg er meget tæt på at klikke hjem. Jeg vil style leopardskjorten med et look noglegange som overstående. Et par smukke kitten heels, et par løse bukser og en flot statement halskæde.

Hvad synes I om leopardprint?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag 2.5.18