Wearing Blanche

Be mine

Jeg har uden at overdrive drømt om dette grå sæt fra Toteme i 2-3 måneder. Lige siden det første sneak peek udkom på Totemes Instagram. Nu er det så kommet. Og på under et døgn blev skjorten udsolgt i XS, Small og Medium, så nu er jeg en presset kvinde, og er naturligvis skrevet op til det, så jeg kan få fat i det, så snart der kommer et nyt lager. Jeg drømmer om at iføre mig sættet lidt ligesom Elin Kling, med sorte hæle og en klassisk sort taske.

Hvad synes I om sættet?

3 kommentarer

  • Kathrine

    Fra en toteme-addict til en anden, så tjek stoy.com, de har skjorten i str S-L på deres webshop. Hvis du ligesom mig har brug for en XS, er den desværre heller ikke at finde der.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Du kan også få det hos ff2.dk 🙂 Der er det kun medium der er udsolgt….altså kun skjorten 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing Blanche