Nicklas Bendtner i panden // Dacapo

Breakfast at the beach

Søndag fik min mor og jeg den fikse idé at stå op klokken otte om morgenen, og tage ud på Bellevue og spise vores morgenmad på stranden. Det er sjældent at en søndag er startet så behageligt og jeg har lovet mig selv at gøre det lidt oftere i weekenden fremover.

Jeg fik taget et par hurtige billeder af min nye badedragt fra H&M, som jeg regner med at pakke ned til min rejse til Sicilien. Nu er der  kun en måned til at jeg tager afsted og jeg glæder mig så meget til at komme sydpå.

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicklas Bendtner i panden // Dacapo