Be mine

Busy days with Rexona in the bag

Annonce for Rexona

Jeg går en lang dag i møde og set i bagklogskabens lys, burde jeg nok ikke have linet et så stramt program op for mig selv. Det er dog kun dejlige aftaler jeg har, bla. et frokostmøde, et besøg hos pressebureau og en kaffeaftale – og det er jo lige til at klare! Jeg er dog virkelig glad for at jeg i min hektiske hverdag er indehaver af gode deodoranter, med hver deres fantastiske formål. Ens selvtillid bliver ikke skyhøj når man skal ud og møde nye mennesker, imens man har en fornemmelse af at man ikke dufter så godt, og for mig er det virkelig vigtigt at føle mig lækker, for at kunne være den bedste version af mig selv.

De produkter jeg bruger mest er den fine lyserøde deodorant Biorythm fra Rexona, som holder 48 timer og som har en super dejlig duft af blomster. Det skal man jo være en skarn for ikke at kunne lide!
Derudover bruger jeg rigtig ofte deodoranten Invisible Black, da den beskytter ens fine hvide og sorte tøj imod gule og hvide pletter. Jeg ejer enormt meget sort og hvidt tøj, så den deodorant er som skabt til mig!

Antiperspiranten fra Rexona skal med i tasken når jeg i næste uge tager på Roskilde Festival. Jeg er sikker på at den vil være enormt effektiv og bidrage til en lille smule lækkerhed til trods for alt det skidt Roskilde besidder. Den vil også være perfekt når jeg skal ud og danse hele natten. Antiperspiranten har en dejlig duft af æble, og det er virkelig en duft jeg forbinder med sommer, så den glæder jeg mig til at få brugt en masse i løbet af sommeren.

En deodorant er super vigtig, men om sommeren er den fuldkommen uundværlig.

xx Alberte

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be mine