Alt er LOVE

Crush: Manolo Blahnik

manolo-blahnik-maysale_12585039_12054188_800

Shoes: Manolo Blahnik

Dagen idag skal bruges i sengen, efter et fantastisk sølvbryllup i går. Mine forældre havde en skøn aften og det er jeg sikker på at alle gæsterne også havde. I dag planlægger jeg at bestille noget pizza til frokost og så ligge og se serier, og være halv-usund.

Jeg vil formegentligt også bruge noget af dagen på at sukke over samtlige sko fra Manolo Blahnik. Jeg tror at Manolo Blahnik er på en top 5 over mine favorit skobrands. Muligvis kun overhalet af The Row, Céline og ATP Atelier.
Hvad synes I om overstående sko? Farven er lidt vild, men jeg tænker at de ville være vildt smukke med et par blue jeans og en simpel skjorte.

xx Alberte

2 kommentarer

 • Rikke

  Farven er gudesmuk, men jeg kan ikke med slides/mules. Følelsen af at skoen ikke sidder fast og kan ryge af ved næste skridt, har jeg det svært med.
  Manolo har altid været god til farver, og når man finder den rigtige størrelse er de også gode at gå i, det er mærkeligt at samme mærke kan være så forskelligt i størrelsen model til model. Problemet med Manolos er at det først er her indenfor det sidste års tid at de har nået europæiske butikker/netshops. Ellers var det kun på USA ture at man kunne få fingre i dem, og så Libertys i London, indtil Harrods fik deres Shoe Heaven.
  Personligt så sætter jeg mærker som Gianvito Rossi, og Aquazzura højere, de laver smukke sko, der også er gode at gå i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Super fedt at høre din mening! Jeg vidste faktisk ikke så meget om Manolo, som du gør! 🙂 Du ville sikkert være skidegod at have med på sko-shopping, hehe! <3
   Rigtig skøn dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt er LOVE