When you bond over London

Nicklas Bendtner i panden // Dacapo

Jeg er en sucker for en god idé, og forleden faldt jeg over en artikel på Euroman, om tre mænd som har fundet på en ret god idé, til kasketter med broderede logo af danske fodboldikoner. Michael Laudrup, Nicklas Bendtner og Peter Schmeichel. Brandet hedder Dacapo CPH og ideen bag brandet er at hylde store historiske øjeblikke, hvad enten det er verdenshistorien, eller fodboldhistorien.

Kasketterne med de broderede foldboldspillere er den perfekte bare-fordi-gave til kæresten, op til VM, og så er den skidesmart her i festival-sæsonen, så man kan beskytte sit ansigt imod solen. Jeg er personligt ret vild med den beige Peter Schmeichel kasket, og den vil være hammersmart med en hvid polo og et par korte shorts.

Hvad synes I om mænd med kasket? Kunne I godt finde på at købe sådan en kasket til jeres kæreste?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When you bond over London