Summer evenings

Prikker og en dametaske

Shirt: Nue Notes // Jeans: Blanche // Shoes: ZARA // Trenchcoat: Envii // Bag: Vintage // Anklet:  @Amanda Bugge

I sidste uge teamede jeg op med min søde bloggerveninde Sofie, for at tage ud og skyde nogle billeder i det gode vejr. Tidligt på dagen var jeg til et møde inde i byen og det blæste og små-regnede lidt, så jeg havde selvfølgelig valgt at iføre mig en trenchcoat til dagens aftaler, men allerede ved frokosttid var det blevet super varmt, så frakken var jeg nødt til at slæbe rundt på hele dagen. Så godt den i det mindste kunne flashes på lidt billeder til bloggen. 😉

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer evenings