'Lady dog' på væggen

Wearing Blanche

Dress: Blanche // Bag: Blanche // Shoes: Notabene

I går var dagen hvor jeg for første gang tog en togbus, da jeg skulle hjem til København, efter at have fejret min søde kærestes bachelor hos min kærestes forældre. De bor på det jeg vil betegne som “landet”, selvom nogle nok bare vil kalde det en lille by på Sjælland. Vi fejrede hans bachelor på en restaurant ud til en fin lille havn, og det var bare en rigtig dejlig aften, som vil blive husket.

I dag skal jeg have ordnet en masse arbejde, inden at Danmark i eftermiddag skal spille imod Australien til VM. Er jeg den eneste som faktisk synes det er vildt underholdende at følge med? Jeg har måske endelig, i en alder af 21, set fidusen i spillet.

xx Alberte

5 kommentarer

 • Wow hvor den kjole klæder dig! Jeg har absolut ingen planer om at se fodbold, men god kamp! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er den smuk den kjole. Ved du tilfældigvis, hvor den kan købes? Synes ikke jeg kan finde den online.

  På forhånd tak.

  Kh. Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Christina,
   Jeg har kigget efter den, men jeg kan desværre heller ikke lige finde den på nettet! Jeg skal nok råbe op, hvis jeg ser den! :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Tusind tak 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Lady dog' på væggen