Home for a while

Oatmeal colours

snapseed-13 snapseed-12 snapseed-8

Shirt: Toteme // Trousers: Birgitte Herskind (buy here) // Shoes: Proenza Schouler

Inden det gik hen og blev helt ulideligt varmt udenfor, altså i maj, var jeg ude og skyde lidt billeder af et dejligt beige outfit. Striberne på skjorten er faktisk beskrevet som ‘oatmeal colour’ på nettet, og det synes jeg egentlig også passer helt perfekt.

Til looket har jeg naturligvis tilføjet mine elskede Proenza Schouler sko. De bliver brugt en del her i sommervarmen. Idag går turen på stranden, sammen med min kæreste og hans gode venner, og det bliver så dejligt at komme ud og blive blæst lidt igennem.

Hvad skal I lave idag?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home for a while