Nomess x Saks Potts

The perfect combination of black and nude

Knit: Toteme // Skirt: Filippa K // Shoes: Notabene // Anklet: Carré // Clutch: Burberry

Det er søndag, og idag pakker jeg mine ting, for at tage afsted til Roskilde Festival. Det er mit aller første år på festivallen, og jeg glæder mig! Jeg skal bo i min storebrors camp, men min kæreste er også på Roskilde, så jeg kommer helt sikkert også til at besøge deres camp. Grunden til at jeg først tager afsted til festival imorgen, er fordi jeg har nogle vigtige møder i byen, som jeg desværre ikke kan ændre på.

På overstående billeder er jeg iført min nye lækre tynde strikbluse fra Toteme. Den er lidt for varm, men var lige nødt til at lufte den udenfor, efter at jeg havde købt den.
Hvad synes I om trøjen?

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nomess x Saks Potts