Being an independent woman

Blogger is back

Forleden dag tog jeg de første outfitbilleder, siden jeg kom hjem fra Sicilien. Det var faktisk en lille smule mærkeligt at stå på åben gade og blive fotograferet, og jeg kunne godt mærke at jeg faktisk blev lidt genert over at stå der og gøre mig til. Det må jeg til at ryste af mig inden modeugen i næste uge. 😉

Idag skal jeg mødes med min veninde Sophie, og jeg glæder mig så meget til forhåbentligt at komme ud og nyde varmen og snakke om alt og ingenting.

Hvad skal I lave idag?

Jeans: Ivy Copenhagen (buy here) // Blouse: Ivan Grundahl // Shoes: Marni // Bag: Gabriela Hearst

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Being an independent woman