Saturday well spent

Copenhagen Fashion Week preppin’

Imorgen begynder modeugen,og det betyder at jeg de næste tre dage er meget fraværende på bloggen, og meget akiv på Instagram. Instagram bugner i løbet af modeugen med skøn content, inspiration og insta stories fra de forskellige shows, så hvis man er interesseret i mode, så er det altså en skøn uge at have Instagram!

Jeg har forberedt to af mine outfits til dagene, og så satser jeg på at den sidste dag ender med at give sig selv. 😉 Uanset hvad, så skal der i hvert fald nok komme en masse indhold på min Instagram, som jeg selvfølgelig vil opfordrer til at følge. Derinde kan man også ligenu se mit nye korte hår. 😉

@Albertewhitta

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday well spent