A little lady-like

Just like a Toteme commercial

Sweatshirt: Toteme (buy here) // Shorts: Toteme // Shoes: Proenza Schouler

Inden mit hår fik en ordentlig makeover og blev meget kortere, fik jeg taget disse skønne billeder iført to af mine favoritter fra Toteme. Shortsene er fra en SS17 kollektion, hvor sweatshirten er en Pre fall 18, og derfor også meget ny. Sweatshirten er fantastisk behagelig at have på, og jeg spår at jeg kommer til at være iført den det meste af efteråret. 😉

Idag har jeg været til det hyggeligste morgenmads-event med Weekday, og jeg er kommet hjem med nogle mega lækre jeans! Så jeg er en glad og tilfreds kvinde.

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little lady-like