Lysglimt

Oprydning

Igår aftes rykkede jeg rundt på møblerne på min etage i huset. Jeg har rykket rundt på møblerne, så alt står anderledes, end da min kæreste og jeg var sammen. Jeg har også ryddet ud i mit tøjskab. De ting som jeg alligevel var lidt ‘meh’ omkring, har jeg valgt at smide til genbrug, eller til kommende loppesalg.

Det lyder måske lidt dramatisk, men det har virkelig været rart for mig at give mig selv en “ny start.” Nederdelen jeg havde på første gang jeg besøgte min eks-kærestes forældre, Den blå striktrøje jeg var iført på vores første date, blusen jeg havde på da vi spiste asiatisk mad på restaurant, kjolen jeg havde på da jeg var med til Kravling-prisen og den røde kjole jeg havde på da vi fejrede at han var blevet bachelor. Det var lidt som at sige farvel til de minder som har knust mig de sidste ti dage. Hver dag bliver jeg mere og mere klar til at komme igang med job og en ny tilværelse, og hver dag kommer der flere og flere grin helt nede fra maven.

xx Alberte

1 kommentar

  • Ida.

    Kære Alberte. Tak fordi du deler din kærestesorg. Held og lykke med at komme videre. Du gør en stor indsats, og jeg har læst med i mange år, og ved at du er en fighter. Læser med fremover også, det bliver spændende, også i fremtiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lysglimt