Copenhagen Fashion Week preppin'

Tag på sprogskole i Spanien!

Annonce for EF Sprogkurser

Da jeg var en lille pige, i 1999, fik min far job på universitetet i Barcelona. Det betød at hele min familie pakkede sammen, og flyttede ned til en lille lejlighed i et hyggeligt kvarter i den smukke by. Vi boede super tæt på Park Guell, hvor vi ofte gik ture. Det var i Spanien min bror lærte at løbe på rulleskøjter og det var i Spanien jeg lærte at tælle til tre på spansk.

Min familie har været i Spanien en del gange siden (faktisk blev bloggen her oprettet, på en ferie jeg havde med familien til Barcelona), og det må siges at være en af mine favorit destinationer. Derfor er det også nemt for mig at fortælle om alle de fantastiske fordele ved at tage på sprogskole i Spanien. På en sprogskole i Spanien får man nemlig muligheden for at lære sproget på en nem og autentisk måde, og på sprogskolen bruger man hverdagssituationer til at tilegne sig færdigheder i det spanske sprog.  Som f.eks. når man skal ud og købe ind, eller spørge om vej.

Venligheden i Spanien har altid været noget af det jeg værdsatte mest ved landet. Da jeg var lille, og vi boede i Spanien, blev det faktisk næsten for meget for mig. Der var en skole-buschauffør som altid nev mig i kinderne når jeg steg ombord i bussen, og selvom han mente det kærligt, så blev jeg faktisk efterhånden lidt nervøs for ham. Min mor besøgte ofte et lokalt bibliotek i byen, og bibliotikaren var den sødeste gamle dame, som havde en gammel doven kat, som altid tudsede rundt derinde.

Det spanske folk er generelt enormt imødekommende og hvis man ikke er social inden man rejser, så er man det når man kommer hjem. Derfor er det også et land, hvor man får rigtig meget ud af at kunne tale sproget, og man kan virkelig få nogle fantastiske historier og samtaler med indbyggerne i de spanske byer, hvis man kan kommunikere med dem.

At lære det spanske sprog, på sprogskole i Spanien, vil også kunne give dig muligheden for at tale med mennesker i Sydamerika. Faktisk er Spansk det næststørste sprog i verden. Det anede jeg ikke selv, før at jeg begyndte at researche på det, og det vil give en enorm stor frihed at kunne kommunikere med så mange forskellige mennesker.

En anden fordel ved at tage på sprogskole i Spanien er, at sproget er rimelig nemt at lære, hvis man i forvejen kan tale engelsk. Engelsk og spansk har nemlig mange beslægtede ord.

Jeg er selv blevet super hooked på at lære at tale spansk, efter at jeg har læst mere om det, og jeg får sommerfugle i maven, når jeg tænker på at være i stand til at kommunikere med sælgerne på de lokale markeder. Så bliver det bare ikke mere autentisk og blæret!

Hvilket sprog kunne I godt tænke jer at kunne?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week preppin'