And suddenly we were strangers again

Birthday wishlist

1) Palmer // Harding shirt // 2) Rodebjer knit // 3) The Row heels // 4) La DoubleJ plate // 5) Deitas shirt // 6) Toteme shirt // 7) Stine Goya skirt // 8) Glossier Lip Balm, Rose

28. September har jeg fødselsdag og fylder 22 år. I år er det primært sorte skjorter som er på min ønskeliste, sammen med en hamrende god læbepomade fra Glossier, en smuk nederdel, smykker og lidt til hjemmet. Og et par alt for dyre sandaler, som jeg ikke kommer til at få, men som jeg alligevel sukker efter.

Jeg glæder mig så meget til min fødselsdag. Jeg elsker at skulle fejre min fødselsdag med både familien, men også med en veninde om aftenen. Og jeg glæder mig til at være glad og lykkelig på min fødsesldag. Det er bestemt ikke en selvfølge at få lov til at fejre sin fødselsdag med et smil på læben. <3

xx Alberte

3 kommentarer

 • Sofie B

  Hvor er det nogle fine men meget dyre ting. Jeg må desværre selv spare op til sådan nogle ting da vi ikke giver hinanden så dyre gaver i min familie. Selvom vi gjorde ville min mor ALDRIG give mig så dyrt tøj da hun synes 400kr ar fuldstændig vanvittigt at give for en t-shirt. Hun forstår ikke ideen i at give så meget for tøj, så vil hun hellere have 100 trøjer der er okey eller nogenlunde i stedet for 2-3 stykker som man knus elsker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det er også nogle lidt overdrevde ønsker, og jeg ved godt at jeg måske kun får én af tingene, men det er også en tid på året hvor man godt må drømme lidt. 😉
   Jeg er dog liiiidt uenig med din mors måde at købe tøj. Det er meget smartere at købe ét stykke tøj i rigtig god kvalitet, end at købe en masse i dårlig kvali. Det er faktisk også mere miljøvenligt og godt for jordens ressourcer kun at købe lidt, men godt. :* <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Jeg har prøvet at forklare hende at det både er bedre for miljøet og hendes penge pung. Hun har gjort det i 30 år så hun er meget svær at overbevise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And suddenly we were strangers again