Letting go

Flower power Fashion week

Anden dag af modeugen var jeg iført overstående kjole fra Stine Goya. Normaltvis har jeg en rimelig minimalistisk stil og jeg går som oftest i tøj i enten blå, hvid eller sort. Derfor var et blomstermønster ikke som sådan den oplagte mulighed. Jeg synes dog at snittet og mønsteret i dette design var så enormt fint, så jeg var nødt til at eje den! Den vil også være rigtig smuk med en striktrøje udenover til vinter.

Hvad synes I om kjolen?
Køb kjolen her

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Letting go