Første dag på det nye job

Letting go

Når jeg cykler hjem fra arbejde kan jeg vælge to veje. Den ene vej løber langs Øster Anlæg. Den park hvor jeg kyssede min eks-kæreste for første gang. Den anden vej løber langs Torvehallerne, hvor vi havde vores første date. Det er de to eneste veje jeg kan vælge, hvis jeg skal hjem til mig selv. Det er skidehårdt og det er det stadigvæk. Jeg ville så sindssygt gerne slippe af med den tunge klump jeg har i maven. om tolv dage er det en måned siden. Det er som om at jeg bare bliver mere og mere ked af det. For hver dag bliver sandsynligheden for at han kommer tilbage mindre og mindre. Det er så hårdt at give slip på noget som var så rart og så godt. Da vi sad i Øster Anlæg første gang, fortalte vi hinanden at vi ikke ænsede noget af det som skete hvis det var i en radius på mere end to meter fra os. Dengang var jeg så sikker på at jeg var hans store kærlighed og at han var min. At tingene ikke blev sådan som man troede og håbede er næsten ikke til at bære.

Nu bliver det snart efterår og derefter vinter, og så ligner Øster Anlæg alligevel ikke sig selv fra den solrige dag i April, hvor vi sad der. Så bliver det sikkert nemmere.

xx Alberte

7 kommentarer

 • Sofie B

  Den første kærligef

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Den første kærlighed er altid den sværeste at komme over. Det hjælper hvis man kan lade være med at ligge så meget betydning i ting og steder som man gjorde med personen ellers tager det rigtigt lang tid at komme over det. Jeg snakker af personlig erfaring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tusind tak for kommentaren. Det vil jeg helt sikkert arbejde med. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola

  Puha, det lyder hårdt. Jeg kan kun give Sofie ret. Har du andre gode oplevelser fra Østre anlæg eller Torvehallerne, som du kan prøve at tænke på, når du kører forbi stederne? På den måde prøve at associere de to steder med noget andet end din ekskæreste. Eller måske burde du faktisk netop tage ind et af stederne, og prøve at få nogle nye gode indput derfra. Måske du kunne tage i Torvehallerne med en god veninde? Det vil være hårdt, måske endda angstprovokerende, men jeg tror, det vil være sundt at få nogle nye positive oplevelser med de to steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Noget der hjælper mig enormt meget er at jeg tager hen på de steder hvor jeg har minder tilknyttet, og så prøver jeg at skabe nye minder selv. Jeg gør det oftest alene, for at bevise overfor mig selv at jeg sagtens kan skabe ligeså dejlige minder uden han behøver at have været en del af dem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag på det nye job