Birthday weekend

Historien om Céline, som mistede sin apostrof

Det er formegentligt gået de færrestes næse forbi at der er modeuge i Paris, og at Céline i forgårs præsenterede sin nyeste kollektion. Den første kollektion som er designet af Hedi Slimane, som tidligere var hos Saint Laurent (tidligere Yves Saint Laurent, men han besluttede at fjerne ‘Yves’). Sagen er bare dén at Céline er en saga blot, for Céline har mistet sit apostrof over e’et, og nu hedder det bare Celine.

Det nye brand ‘Celine’ præsenterede en kollektion som læner sig ekstremt meget op af Saint Laurents tidligere look. Et rocket, punket og provokerende look, hvilket er en diamitral modsætning til hvad Céline (med apostrof) stod for. Céline plejede at være et brand som repræsenterede elegance, rene linjer og smukke silhuetter.

Céline var i de fleste modeelskeres hjerter, og det  betyder også at den nye forandring har skabt rører på sociale medier og selvfølgelig især Instagram. Der er der blevet skabt en ny Instagram-profil kaldet @oldceline som viser billeder af Céline gamle look, som altså nu ikke længere er.

Jeg er personligt super ærgerlig over dette nye look, men jeg håber – ligesom mange andre – at Célines tidligere chefdesigner Phoebe Philo vil starte sit eget mærke. Hun var en stor del af hvorfor Céline blev allemandseje og et meget afholdt brand hos modeelskere verden over.

Men lad os lige give Hedi Slimane en chance. Det er jo et helt nyt mærke og måske lærer han at kombinerer sit eget udtryk, med en lille smule elegance alla-Céline.

Hvad synes I om Celine’s nye look?

@oldceline

Det nye brand ‘Celine’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday weekend