En sang på repeat & ægte smil

Ungdommens folkemøde paneldebat

Igår var jeg taget til Valbyparken hvor Ungdommens Folkemøde bliver afholdt. Der var jeg blevet inviteret til at deltage i en paneldebat med udgangspunkt i unge, sociale medier og digitalisering. I panelet sad også en repræsentant fra Børnetelefonen, Nikita Klæstrup og Gustav Hansen.

Jeg havde været enormt nervøs for at skulle stå og tale foran et publikum, men da jeg stod der var det bare skidesjovt og det var vildt interessant at tale om et emne som ligger mig så meget på sinde, nemlig unge og hvordan vi bruger de sociale medier.

Jeg håber super meget at kunne blive inviteret til flere af disse slags arrangementer, for jeg er vild med at bruge min stemme på en betydningsfuld måde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sang på repeat & ægte smil