En sang skrevet til den introverte

A cover for every mood

Annonce for PURO

Jeg har netop investeret i en Iphone X, efter i lang tid at have været lidt træt af min gamle 7’er. Jeg er så glad for den, og jeg er super glad for at skærmen er lidt større, da det giver et bedre overblik. 😉 Til min nye telefon skulle jeg selvfølgelig have et mobilcover for at gøre telefonen lidt personlig. Med de mange spejlselfies jeg efterhånden tager (man er vel instagrammer) så er et mobilcover efterhånden også blevet lidt en accessory for mig. Jeg synes det er top blæret at have en telefon, som matcher til ens outfit og som er rigtig lækkert at sidde med. Vi bruger vores telefoner ekstremt meget i løbet af en dag, så derfor skal ens cover selvfølgelig også være lidt smart. Jeg har derfor fået fingrene i hele 3 nye mobilcovers, så jeg har lidt at skifte imellem og til at bruge til forskellige lejligheder.

Hippie Chic
Da jeg var ude og skyde disse billeder med min veninde forleden, fik vi en lang snak omkring mobilcovers, da jeg netop havde valgt at  pynte min telefon med overstående seje blomster-cover fra PURO’s kollektion kaldet ‘Hippie Chic.’ Vi snakkede om hvordan det er fantastisk at ens telefon afspejler hvilken situation man er i. Coveret ‘glam’ er f.eks. helt perfekt til når man skal til fest, og gerne må have lidt ekstra glitter og glam. Når jeg skal til en fest bruger jeg min telefon enormt meget. Både inden jeg tager afsted for at være i kontakt med veninder, eller at tage et selfie i spejlet, hvis jeg synes at jeg ser ekstra godt ud – og der er et cover jo også virkelig et fint accessory. Sloganet for denne kollektion er: “Give a blossom and sparkling touch” – og det indkredser meget godt hvorfor jeg er helt vild med mine Covers fra kollektionen. Jeg elsker noget der vækker lidt opsigt, og det må man sige at alt den glimmer gør.

ICON
Denne kollektion beskriver PURO selv med ordene:” ICON Collection is all about colour, since ever it has been the easier way to express its own identity.”
Jeg er vild med ideen om at denne kollektion handler om identitet, og hvordan man formidler humør og personlighed igennem sin telefon. Så er det ikke kun inde i telefonen man kan se hvordan “typen” som har telefonen er, men også coveret.

Sidst men ikke mindst, så er et cover fuldkommen essentielt for at passe på sin telefon. Så selvom det også er super skægt at lege med de forskellige designs og udtryk, så er det også bare et musthave, hvis man altid render rundt med sin telefon i hånden.
Find udvalget af PUROS mobilcovers her. 

Find din nærmeste forhandler af PUROS covers her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sang skrevet til den introverte