Best of London Fashion Week SS19

Busy week coming up

1: House of Dagmar coat // 2: Corali earring // 3: Munthe blouse

Idag starter en ny uge. Det bliver en travl uge og det er faktisk kun min onsdag som kommer til at være rimelig fri for aftaler. Det passer mig dog super godt at være ude og igang, for der er ikke noget som gør mig mere glad og lykkelig end at være til nytte og at lave noget der giver mening. <3

Torsdag, fredag og lørdag holder vi lagersalg på mit arbejde hos Carré. Jeg kommer til at skulle hjælpe til alle dagene, og jeg ved at jeg ender med at forelske mig i alle vores fantastiske lagersalgs-varer, så jeg vil selvfølgelig opfordrer til at kigge forbi og gøre et kup! <3 I kan læse om begivenheden på Facebook her

I dag drømmer jeg særligt om at iføre mig røde styles. Især skjorten fra Munthe har jeg tabt mit hjerte til. Hvad synes I om mine røde favoritter?

xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best of London Fashion Week SS19