Når man kaster sin kærlighed på en frakke

Et spændende photoshoot

Turtleneck: Hosbjerg (buy here) // Trousers: Blanche // Coat: Blanche

Idag skal jeg på et super spændende photoshoot med en virkelig dygtig fotograf og jeg glæder mig super meget til at kunne vise jer resultatet om en måneds tid. Dagen igår gik med at forberede de forskellige looks vi skal bruge under fotoskydningen og om aftenen tog jeg så i biografen og så den nye absurd uhyggelige Journal 64, så det er virkelig en weekend med run på, og skønne oplevelser! <3

På overstående billeder er jeg iført mine fine bukser fra Blanche, frakke fra Blanche og lækre rullekrave fra Hosbjerg. Jeg er helt vild med kombinationen af det meget stilrene i bukserne og det “funky” og modige i rullekraven.

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man kaster sin kærlighed på en frakke